Promovarea online la inaltime

20 March 2013
Comentarii:  0

La mare inaltime de sol si la mare distanta de calculator.

La o mica plimbare prin cartier, poti sa-ti dai seama ca publicitatea online e pe val. Sau in pom. Sau la “inaltime”. Cum vrei s-o iei.

In mileniul 3, business-urile, cat de mici ar fi ele, relizeaza ca trebuie sa aiba un site web pe care sa puna mai multa informatie despre obiectul lor de activitate, despre ceea ce pot sa faca, sa-si lase si faca cunoascute datele de contact. Ba chiar mai mult, sa se faca cunoscuti. Despre asta este vorba in promovare. E un fel de porta-voce, cu care strigi in gura mare. Chiar si tiganii cu “fiaaaare luam” fac un fel de promovare. Asa ca nu ar trebui sa fiu carcotasa atunci cand vad ceva de genul acesta:

promovare pagina web

Promovare online

Promovare site

Promovare site

In fond, totul se rezuma la branding, la promovare. Esti cu un pas inaintea colegului de breasla daca ai site si cu doi daca “strigi” undeva ca il ai (chiar daca in soapta intr-o mare de oameni. poate doi te intreaba “ai zis ceva?” poate al doilea zice: “ok, am sa tin minte”). Chiar si acele afise de hartie/table, presupunand ca nu le strica ploaia, ca le vezi la inaltimea respectiva si fix atunci ai nevoie de asa ceva, pot aduce un client businessului. Unul in loc de 10000. Incercarea a fost facuta. (chiar si daca cu sanse minime de succes).

Fiecare, dupa posibilitati, dupa cunostinte, incearca sa-si promoveze afacerea. Ceea ce e un mare pas. Ca nu are nici o legatura cu promovarea online, acolo unde e mediul in care se promoveaza, e alta mancare de peste. Cum ar fi fost sa imbrace stapul intr-un material sau sa puna niste insecte mari, de cauciuc, pe afis sau o bucata de plasa, macar sa atraga privirile?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.