Web Design

Exisenta business-ului tau in online nu mai este un moft, ci o necesitate. Crearea unui site web si promovarea online iti va creste veniturile, atingand persoane la care, cu o simpla locatie fizica, nu ai putea ajunge niciodata.

La Mojo Advertising poti gasi solutii pentru a-ti transforma afacerea online: creatie web si servicii web design, in timp scurt si pentru orice tip de buget.

Creatie site-uri web, realizare site-uri web

Creare site

Creatia unui site web ofera firmei sau activitatii tale un plus de incredere, mai multi clienti si vizibilitate.

Oferim servicii rapide si eficiente de creare site-uri, indiferent de domeniul acestora. Efectuam site-uri web de prezentare sau magazine online, cu SEO inclus. Vezi oferta noastra de creatie site

Creatie pagina web

Ai inteles importanta crearii unui site, dar crezi ca nu ai un buget destul de mare (te inseli, solutiile noastre vor surprinde). Poate ai deja un site si vrei doar sa promovezi o oferta noua, careia sa-i dedici o pagina web separata de site. In cazul acesta, ai nevoie de un simplu landingpage, o pagina web dedicata mesajului tau. Creatia landingpage-ului tau va fi personalizata si optimizata.

Mojo Advertising iti ofera creatie de landing page online sau landing page mobile (optimizata penrtru browserele telefoanelor mobile). Citeste mai multe despre oferta de creatie pagina web

Creatie Banner

Ai deja un website sau un landing page dedicat promovarii online, dar iti lipseste elementul creativ, care sa promoveze mesajul tau, un banner. Fie ca e vorba despre un banner online sau un banner mobile, te putem ajuta cu o creatie rapida si profesionista. Mai multe detalii despre oferta de creatie bannere.

Aplicatii mobile/Aplicatii Facebook

Ai inteles deja ca trebuie sa fii acolo unde are nevoie clientul tau de informatie, adica pe telefonul mobil? Iti venim in ajutor si efectuam aplicatii mobile, pentru toate versiunile de sisteme de operare: aplicatii IOS, aplicatii Android, aplicatii Windows mobile.

Pentru cei care stiu ca peste 80% din utilizatorii de internet din Romania stau pe retelele de socializare si vor sa atinga potentialii clienti intr-un mediu prietenos, efectuam aplicatii Facebook.

Oricare ar fi bugetul tau, te ajutam in timp scurt cu creare unui site web, creatie landing page,  bannere, aplicatii mobile sau aplicatii Facebook.

Creatie web in timp scurt si costuri reduse

Contacteaza-ne