IOS 7 de la Apple cu un Siri coafat

13 June 2013
Categorie:
Blog
Mobile Media
Comentarii:  0

Apple a lansat noul sistem de operare IOS 7.

IOS 7 promitea sa fie o noua experienta, iar daca gurile rele radeau de Iphone 5 pentru ca nu ar aduce mari modificari fata de Iphone 4s, de data aceasta schimbarea este vizibila.

Pentru prima oara dupa 6 ani, Apple schimba total atat aspectul cat si functionalitatile din IOS.

Grafica IOS 7 este una total diferita. Adio Iconite 3d, este momentul pentru ceva mai simplist, mai minimalist. Grafica are ca si principiu de baza transluciditatea si luminozitatea. Mai multe layere pentru o experienta de navigare complexa. Alt font, alte colori. Pana si butonul de deblocare a ecranului, care nu a fost schimbat niciodata va fi altfel in IOS 7, translucid, peste fotografia de background.

IOS 7 aduce si schimbari de functionalitate si aplicatii noi, pentru ca Apple sustine ca usurinta in navigare a stat la baza noului sistem de operare. Fiecare functie va avea imbunatatiri. Din aplicatia camerei se vor putea aplica direct filtre, se vor putea face direct setari, precum dimensiunea pozei sau mod de fotografiere panoramic. Fotografiile vor putea fi cautate dupa filtre precum: data sau locatia efectuarii lor.

Aplicatii noi introduse in IOS 7 vor fi: Airdrop, care permite trimiterea de fisiere catre alte dispozitive Apple din proximitate prin tastarea numelui apartinatorului (si da, Airdrop va fi disponibil si pentru iPhone 5, iPad 4th gen, iPad Mini); ITunes Radio, IOS in the Car.

IOS 7 vine cu o alta experienta de navigare pe internet (un carusel vertical de taburi, fara limita maxima de 8 taburi deschise), imbunatateste partea de securitate, inclusiv in aplicatia Find my Iphone (pentru cei care si-au pierdut telefonul) si optimizeza consumul bateriei printr-un sistem multitasking care caluleaza exact care sunt aplicatiile care sunt mai des folosite si care trebuiesc updatate.

Cea mai mare noutate a IOS 7 va fi probabil… SIRI. Celebra Siri a fost dusa la facultatea de litere, a facut cursuri de programare, a mers putin si pe la cosmetica .. pentru ca.. Siri va avea nu doar alta voce, dar va avea si voce de barbat . Siri va sti sa vorbeasca pentru inceput si limba franceza si germana si va sti sa preia si controlul asupra setarilor telefonului. Siri, el sau ea, va prelua controlul total in momentul in care masina va fi pusa pe modul IOS in the car, efectuand setarile comandate, aratand directii, cautand informatii sau telefonand.

IOS 7 este pentru moment disponibil doar dezvoltatorilor, urmand sa apara pe un nou model Iphone la toamna. Pana atunci e loc si timp de joaca si de multe versiuni beta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *